Deze curry met een mooie gele kleur en veel groente is een makkelijke en populaire avondmaaltijd!

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 1 grote bloemkool
  • 400 ml halfvolle melk
  • 200 gram ongekookte zilvervliesrijst
  • 200 gram kipfilet
  • 200 gram snoeptomaatjes
  • 1 grote rode ui
  • 1 rode paprika
  • 2 el Curry madras kruidenmix zonder zout (Jonnie Boer)
  • 2 el vloeibaar bak en braad

Aan de slag!

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een grote koekenpan met de bak en braad. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze goudbruin in de koekenpan. Snipper de ui en fruit deze in de pan met kipfilet. Snijd ondertussen de bloemkool, paprika en tomaatjes in stukken en voeg deze ook toe aan de koekenpan. Roerbak het geheel ongeveer 7 minuten. Voeg nu de melk en de kruidenmix toe en roer goed door. Laat het mengsel ongeveer 20 minuten afgedekt sudderen op middelhoog vuur, roer regelmatig door. Verdeel de rijst over twee borden en voeg de curry toe.

Eet smakelijk!