Ik ben opgeleid tot kinder eetcoach van de methode Lekker Pûh!!! in de omgeving Arnhem, Doesburg, Doetinchem, Zevenaar en Giesbeek. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 18 jaar met overgewicht. Kinderen leren op een leuke en interactieve manier te groeien naar een gezond gewicht, zonder dieet en met zelfvertrouwen! Het kind leert dat gezond eten ook heel lekker kan zijn en hoe je fit wordt en blijft.

Onderzoek van Universiteit Wageningen: de methode Lekker Pûh!!! biedt, wetenschappelijk aangetoond, als enige een blijvend positief effect op de BMI van kinderen met overgewicht. Op korte en lange termijn. Lekker Pûh!!! overtreft alle vergelijkbare interventies.

Het is van belang dat ouder of verzorger mee gaat naar de consulten, er worden namelijk praktische adviezen gegeven over voeding, leefstijl en de omgeving van het kind. De kinderen krijgen geen dieet, dit is namelijk niet goed voor het lichaam van een kind. Er wordt aangeleerd hoe een gezonde leefstijl eruit ziet, wat gezonde voeding is en hoe een kind met bepaalde situaties om kan gaan. De kinderen werken aan ‘Het boek over jezelf’, hier komt na elk consult huiswerk in te staan en informatie over een gezonde leefstijl. Meer informatie over Lekker Pûh!!! is te vinden op de website www.lekkerpuh.net

Elise voor en na de behandeling

elise

logo-lekkerpuh-final.large