Lisa van Willigen

Ik ben Lisa van Willigen, kinderdiëtist en eetcoach bij kinderdiëtistenpraktijk LEEF. Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over voeding bij ziektebeelden en ben ik mij gaan verdiepen in kindervoeding.

In 2020 heb ik de post-HBO opleiding kindervoeding en kinderdiëtetiek en de opleiding ‘kritische eters’ succesvol afgerond.

Als kind heb ik zelf ook te maken gehad met overgewicht en kritischer eetgedrag. Ik kan mij dan ook goed verplaatsen in de moeilijkheden waar zowel kind als ouder tegenaan lopen. Als er 1 ding zou kunnen zijn wat ik mijzelf als kind cadeau had willen geven, dan was het wel een bezoekje aan een enthousiaste kinderdiëtist. Het eten van gezondere producten kan namelijk net zo leuk zijn als het eten van een snoepje. Het is ontzettend waardevol om dit al als kind te leren, want daar heb je alle jaren plezier van!

Lekker en gezond eten kan dus heel erg leuk zijn. Ik wil met mijn enthousiasme kind en gezin helpen naar een gezonde leefstijl. Waarbij we niet te streng voor onszelf zijn en er geen lijst met verboden producten is. Door je levensstijl positief te veranderen, zal je gezonder gaan eten en je fitter voelen. Ik vind het heel erg leuk om daaraan bij te dragen en kind en gezin te ondersteunen en supporten!

Je kunt mij bereiken via: lisa@lekkeretenenfit.nl of via 0682351473