Merle van der Veen

Ik ben Merle van der Veen – Leenders, kinderdietist en eetcoach in de regio Arnhem en Doetinchem en praktijkhouder van LEEF. Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool te Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis opgedaan over verschillende ziektebeelden en heb mij gespecialiseerd in de kinderdiëtetiek. Hiervoor heb ik de minor kind en omgeving gevolgd en heb verschillende stages op kinderen gericht doorlopen. 

2016

Post HBO 'Kindervoeding en kinderdietetiek'

2018

'Anders kijken naar kritische eters' opleiding

2019

Post HBO opleiding 'Voedselallergie'

2019

Opleidingen 'Autisme' en 'Eetproblemen'​

2020

Opleidingen 'Coeliakie' en 'Kindercoach'

2022

Post HBO 'Kinderdiëtetiek eetproblemen bij jonge kinderen'

2023

Opleidingen 'Positieve Gezondheid' en 'Kinderleefstijlcoach'

Het is van belang dat gezond eten ook lekker eten is en dat we niet te streng voor onszelf moeten zijn, af en toe iets eten dat minder gezond is kan prima. Door bewuster te leven wordt je levensstijl veranderd en zul je gezonder gaan eten en je fitter gaan voelen. Ik draag graag er aan bij om mensen nog meer bewust hiervan te laten worden.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het netwerk kinderdiëtisten.
Diëtist is een wettelijk beschermde opleidingstitel. Dat betekent dat niet iedereen zich dietist mag noemen, hiervoor moet je voldoen aan vastgestelde eisen.

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 19100851789. Om de status “kwaliteitsgeregistreerd” te verkrijgen moet je voldoen aan vastgestelde eisen over actuele kennis, ervaring en scholing.

Je kunt mij bereiken via: info@lekkeretenenfit.nl of via 06 83 23 33 42