Nieuw in de praktijk! Stagiaire Feline stelt zich voor!

Mijn naam is Feline Paap en ik zit in mijn derde jaar van de opleiding voeding & diëtetiek aan het NTI.
Vanaf 1 november begin ik aan mijn stageperiode bij Kinderdietistenpraktijk LEEF. Momenteel werk ik in de jeugdzorg als dramatherapeut met kinderen tussen de 4 en 18 jaar en hun ouders. Ik haal ontzettend veel plezier uit het werken met deze doelgroep. Door op jonge leeftijd al andere gewoontes en gedrag aan te leren, kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. De stageplek bij Kinderdietistenpraktijk LEEF sluit hier heel goed op aan! Ik heb dan ook heel veel zin om aan deze periode te beginnen en kijk ernaar uit om de theorie te gaan toepassen in de praktijk. Ik zal op de maandag en dinsdag (waar mogelijk) voornamelijk aansluiten bij de consulten van Merle. 

Afspraak maken

Maak je voor het eerst een afspraak? Of ben je al geweest en wil je graag een vervolgafspraak maken?