Kinderdiëtist
Arnhem

Lekker eten en fit is een kinderdietistenpraktijk in de omgeving van Arnhem. Wij staan voor lekker en gezond eten, zelfvertrouwen hebben, ontwikkeling en fit zijn. Wij richten ons speciaal op kinderen en gezin. 

Vind meteen wat je zoekt

Over ons

Lekker eten en fit – LEEF – is een kinderdiëtistenpraktijk die staat voor lekker en gezond eten, zelfvertrouwen hebben, ontwikkeling en fit zijn. Wij richten ons speciaal op kinderen en gezin. Er wordt gewerkt met kindvriendelijke methodes, op een interactieve en enthousiaste manier. De praktijk heeft meerdere locaties: Arnhem, Doesburg, Doetinchem, Velp en Zevenaar. Alle locaties zijn met de auto bereikbaar en met parkeergelegenheden.

We werken met verschillende disciplines samen, zoals: orthopedagogen, psychologen, (pre)logopedisten, kinderfysiotherapeuten etc. Door met meerdere disciplines samen te werken, wordt de zorg voor de cliënt geoptimaliseerd en de kwaliteit van de behandeling verhoogd. LEEF is lid van coöperatie IJsselstromen. Een samenwerking tussen de eerstelijnszorg in Doesburg, Giesbeek, Lathum, Angerlo en Drempt.

ONZE LOCATIES

Arnhem

Fysiotherapie van Gilst

Kromwijkplaats 2

Doetinchem

Kinderfysiotherapie Doetinchem 

Mercuriusstraat 22F

Zevenaar

Therapie Sevenaer

Oude Doesburgseweg 63

Doesburg

I AM sports

Looiersweg 4

Velp

Fysiotherapeutisch Centrum Poos

Stationsstraat 32

WIE ZIJN WIJ

Merle is de praktijk in 2016 gestart en sinds 2020 werkt Lisa ook in de praktijk. Merle werkt in Doetinchem en Zevenaar, Lisa werkt in Doesburg, Velp en Arnhem.

Merle van der Veen

Ik ben Merle van der Veen – Leenders, kinderdietist en eetcoach in de regio Arnhem en Doetinchem en praktijkhouder van LEEF.

Lisa van Willigen

Ik ben Lisa van Willigen, kinderdiëtist en eetcoach bij kinderdiëtistenpraktijk LEEF. Ik ben afgestudeerd als diëtist in Groningen.

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

Alle locaties weer open!

Alle locaties zijn vanaf maandag 8 mei weer open! Feline is dan weer terug na haar zwangerschapsverlof. Zij is bevallen

Nieuws

Volg ons op Instagram!

Wij zijn te volgen op Instagram. Hier delen wij tips gericht op alle voedingsvragen. Wat leuk als je ons gaat

Nieuws

LEEF 5 jaar!

De praktijk bestaat sinds begin september 5 jaar! 5 jaar lang begeleid ik kinderen en het gezin bij verschillende hulpvragen,