Locaties

Ieder kind is anders en zo is ook iedere behandeling anders. Wij kijken o.a. naar de eetgewoonten en leefstijl van het kind en van het gezin, ons doel is om het behandelplan zo goed mogelijk hier op aan te passen. Woon je in de omgeving en wil je een afspraak maken? Dit kan online, of bel de praktijk.

Ook telefonische en online consulten

ONZE LOCATIES

We zitten door heel de regio en zijn te vinden in de volgende plaatsen.

Kinderdiëtistenpraktijk Zevenaar

Wij hebben een locatie op de Oude Doesburgseweg 63 in Zevenaar. We zitten in gezondheidscentrum Sevenaer samen met verschillende disciplines.

In het gezondheidscentrum hebben wij een kinderteam, samen met de (pre)logopediste en kinderfysiotherapeut hebben wij wekelijks overleg en werken wij nauw samen bij het uitdiepen van de hulpvraag, het opstellen van een behandelplan en bij het verdere begeleidingstraject.

Kinderdiëtistenpraktijk Doesburg

Wij hebben een locatie op Zandbergstraat 10 in Doesburg. We zitten in de praktijk van Fysio Kort. In Doesburg werken wij nauw samen met de kinderfysiotherapeut en een integratief kinder- en jeugdtherapeut.  Kinderen met een hoger gewicht kunnen zowel individueel als in groepsverband sporten.

Kinderdiëtistenpraktijk Velp

Wij hebben een locatie op Stationsstraat 32 in Velp. Wij zitten in hetzelfde pand als Fysiotherapeutisch Centrum Poos. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met de kinderfysiotherapeuten in hetzelfde pand. Kinderen kunnen zowel individueel als in groepsverband sporten.

Kinderdiëtistenpraktijk Doetinchem

Wij hebben een locatie op de Edisonstraat 111 in Doetinchem.  Wij werken nauw samen met de kinderfysiotherapeuten in het pand er tegenover. Kinderen kunnen zowel individueel als in groepsverband sporten. Samen met de praktijk Zij aan Zij en Kinderfysiotherapie Doetinchem hebben we het multidisciplinaire programma FIT voor kinderen met een hoger gewicht.  Centraal staat het verbeteren van het beweeggedrag en het bevorderen van een gezondere en actieve leefstijl.

Kinderdiëtistenpraktijk Zutphen

Wij hebben een locatie op Paulus Potterstraat 42 in Zutphen. Wij zitten in het pand van Fysiotherapie Arcus Wij werken dan ook nauw samen met de kinderfysiotherapeuten. Kinderen kunnen in groepsverband met de fysiotherapeuten sporten, met als doel om fitter te worden. Dit programma heet Activ Kids.

Kinderdiëtistenpraktijk Arnhem

Wij hebben een locatie op Kromwijkplaats 2 in Arnhem. Wij zitten in het pand van Fysiotherapie van Gilst. Wij werken dan ook nauw samen met de kinderfysiotherapeuten.

Voor de kinderen met een hoger gewicht hebben wij het programma B-FIT! Waarbij kinderen gezamenlijk sporten met als doel om fitter te worden. Ook kan er individueel gesport worden met de kinderfysiotherapeuten.