Werkwijze

Ieder kind is anders en zo is ook iedere behandeling anders. Wij kijken o.a. naar de eetgewoonten en leefstijl van het kind en van het gezin, ons doel is om het behandelplan zo goed mogelijk hier op aan te passen. Woon je in de omgeving en wil je een afspraak maken? Dit kan online, of bel de praktijk.

ONZE WERKWIJZE

De werkwijze kan verschillen per cliënt, er wordt gebruik gemaakt van speelse kindvriendelijke methodes. Dit is de algemene werkwijze in het kort. Bij iedere behandeling wordt er een passend behandelplan opgesteld.

Aanmelding

Via een telefoongesprek wordt er een intakegesprek ingepland op uw voorkeurslocatie. Vervolgens houdt u een eet- en drinkdagboekje van uw kind bij, van minimaal drie dagen. Het dagboekje wordt besproken tijdens het eerste gesprek.

Eerste consult

Het dossier wordt ingevuld, het eet- en leefpatroon wordt in kaart gebracht, er worden metingen gedaan en u gaat naar huis met een voedingsadvies en aanvullende informatie. Het eerste consult duurt ongeveer 60 minuten.

Vervolgconsulten

De vervolgconsulten duren 30-45 minuten. Tijdens deze gesprekken bespreken we hoe het voedingsadvies is gegaan en worden er nieuwe adviezen gegeven. Uiteraard is er ruimte om vragen te bespreken en er worden metingen gedaan.