Feline Paap

Ik ben Feline Paap, kinderdiëtist en kinderleefstijlcoach. Ik werk op de locaties Doesburg, Velp, Zutphen en Arnhem als kinderdiëtist bij kinderdiëtistenpraktijk LEEF.

Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan het NTI. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis op gedaan over uiteenlopende ziektebeelden en heb ik mij tijdens mijn stageperiode en afstudeertraject gespecialiseerd in de kinderdiëtetiek.

2023

'Positieve gezondheid' cursus

2023

'Kinderleefstijlcoach' opleiding

2024

Post HBO 'Kindervoeding en kinderdietetiek' afgerond in mei 2024

In 2021 ben ik begonnen als stagiair in de praktijk. Daarna ben ik zelfstandig als kinderdiëtist en kinderleefstijlcoach gaan werken op de verschillende locaties. Hiervoor heb ik zes jaar lang als dramatherapeut in de jeugdzorg gewerkt waar ik kinderen en gezinnen heb begeleid. De ervaringen die ik daar heb opgedaan neem ik mee in het werk nu. 

Ik vind het belangrijk om naast het kind te staan en samen te werken aan een gezonde leefstijl. Met haalbare doelen, aansluitend op de voorkeuren en mogelijkheden van het gezin.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Diëtist is een wettelijk beschermde opleidingstitel. Dat betekent dat niet iedereen zich dietist mag noemen, hiervoor moet je voldoen aan vastgestelde eisen.

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 19108167789. Om de status “kwaliteitsgeregistreerd” te verkrijgen moet je voldoen aan vastgestelde eisen over actuele kennis, ervaring en scholing.

Je kunt mij bereiken via: feline@lekkeretenenfit.nl of via 06 35 62 38 84.